Un vis devenit realitate



Prima cafenea Prospero Delicii a fost inaugurata acum aproape 2 ani, cum altfel decat cu o echipa tanara si ambitioasa, fiecare dintre membrii ajungand aici cum a putut: unii au venit cu tramvaiul, altii pe jos, altii cu zambete si pofta de viata, dar toti au venit cu acelasi gand: sa schimbam putin lumea, sa lasam lucrurile un pic mai bine decat le-am gasit.

Azi dimineata erau patru cafenele Prospero Delicii pregatite sa va primeasca in lumea savorilor. Painea brutarului Prospero (tip de treaba, cum il stiti) are locul ei de cinste. Patiseria (faceti o excursie si pe pagina strudelelor daca sunteti in zona) credem ca este pregatita sa satisfaca toate gusturile. Pentru prajituri ne-ar mai trebui 2-3 site-uri sa apucam sa povestim pe indelete, de aceea mai bine ne vedem in fata vitrinei sa le incercati.

Deliciile din denumire se refera si la cele preparate live in fiecare cofetarie. In fiecare sezon lansam in direct din minilaboratoarele de creatie Prospero Delicii cate o noua superproductie fara Leo Di Caprio dar cu chestii la fel de bune. De exemplu Marea Racorire ciresar-cuptor 2011 propune noua colectie de limonade (mentonada, melonada, cu mere, cu piersici) sau noile smoothies (banane si capsuni, kiwi si mere). Inainte de asta, Marea Incalzire brumar-gerar 2010 a facut senzatie prin bautura vrajitoarei si prin ceaiurile cu fragi uscati, petale de trandafiri si vanilie.

Pentru bauturile naturale pe care le preparam zilnic alegem doar fructele care isi doresc mai mult victoria. Pregatim supermorcovi, portocale, mere si telina si va propunem cele mai energizante si pline de vitalitate combinatii.

In fiecare an de 1 iunie la Prospero Delicii se asculta doar Povestea lui Apolodor (faimosul pinguin tenor), in preajma Craciunului ne impodobim vizual si auditiv iar in restul anului traim pe ritmuri de tango, jazz, acordeon din Paris sau pur si simplu Prospero’s sound, gen de muzica care pe viitor va fi acreditat. Vor aparea discuri, sa fiti cu ochii si urechile pregatite. A, era sa uitam: de ziua cofetariei facem cinste invitatilor cu deliciile consacrate, primim cadou un super tort din partea colegilor de la productie si il impartim cu invitatii nostri.

La Delicii inainte!

Echipa Prospero
 

CAFENELE


Un vis devenit realitate

Ne-am dorit ca Prospero sa devina obiceiul sanatos din fiecare zi: produse delicioase, sanatoase si naturale. Cafenelele le-am construit ca prilej de ragaz, spatii calde si primitoare, cu muzica in surdina si fete zambitoare. Sunt pariul nostru cu conceptul de altfel, cu mancarea buna si sanatoasa.

citeste