Painea o cumpar de aiciPoftiti cu curaj in templul painii! Am amenajat si reamenajat magazinele Prospero in spatii fermecate in care ne place sa surprindem clientii: o noua prajitura de sezon, un nou sortiment de paine, un nou strudel sau noi combinatii de gemuri pentru gogosi, cornulete sau cozonaci.

Aici gasiti toate painile brutarului Prospero (tip de treaba, cum il stiti). De la clasica Paine taraneasca care in curand implineste doisprezece ani de la prima aparitie pe gura cuptorului de caramida, pana la vedetele din prezent, Painea Bunicii sau Painea Rustica. Rafturile sunt incapatoare pentru toate sortimentele.
Echilibru este liderul painilor din faina neagra, Bauer Brot multicereale face legea pe raftul cu paini din fainuri speciale. Impaturita aduce zambete in fiecare zi, Ardeleneasca impune acelasi respect ca la lansarea sa. Painea boiereasca atrage privirile si curiozitatea noilor veniti.

Painea se feliaza la cererea clientului, asa cum v-am obisnuit de peste doisprezece ani, iar echipele din fiecare magazin Prospero va pot ajuta sa descoperiti cea mai potrivita paine pentru personalitatea si nevoile fiecaruia. Tot in magazin se pot prelua comenzi pentru torturi, platouri dulci sau sarate care va pot face evenimentele speciale mai delicioase, comenzi speciale de paine sau cozonaci.

Am incercat sa aducem in fiecare magazin si ultima dimensiune a meseriei noastre, cofetaria. Avem prajituri pentru toate gusturile, de la retetele clasice ale cofetariei traditionale pana la inovatii curajoase ale unei echipe tinere de cofetari care vor sa schimbe lumea prin pasiunea lor. Nu reusim aici sa povestim pe indelete, s-ar putea sa uitam vreo prajitura si nu vrem sa suparam pe cineva, de aceea mai bine ne vedem in fata vitrinei sa le incercati. Sfat: incepeti cu o Pavlova sau un Mousse de pepene.

Paine, patiserie, prajituri, sucuri naturale, cafea proaspata, acordeon parizian, tango, zambete, optimism si energie. Aceasta este lumea Prospero. Vrem sa schimbam lumea, si vom reusi.

Echipa Prospero
 

< Un Prospero mic si cochet in Piata Unirii

MAGAZINE


Painea o cumpar de aici

Am adunat fiecare magazin Prospero sub conceptul Painea o cumpar de aici, adica dintr-un spatiu dedicat, amenajat rustic si in acelasi timp modern, in care clientii pot cumpara zilnic produse proaspete fabricate in brutaria proprie: specialitati de panificatie, patiserie si cofetarie.

citeste