Un Prospero mic si cochet in Piata UniriiAr cam trebui sa recunoastem: nu stam toata ziua cu mainile prin aluat, nu batem cremele si spumele de dimineata pana seara (noi le spunem povesti frumoase de crescut sanatos), chiar si dupa ce punem toate ciresele pe torturi ne mai ramane timp si pentru altceva.

Boemie in cofetarie, dar si la pachet


Prospero Delicii TO GO e fratele mai mic al celorlalte cofetarii Prospero. Rasfatat si alintat, cum ii sta bine unui frate mai mic, are domiciliul in Piata Unirii, are cele mai noi si frumoase rafturi de paine si cea mai supermegasofistica aparatura pentru prepararea deliciilor cu care v-am obisnuit la Prospero.

Experienta Prospero Delicii este completa si in acest mic magazin. Avem painea pe rafturi si in cosuri, patiseria se rasfata pe o masa larga, avem deliciile cofetariei si fara indoiala avem si bauturile cu care v-am obisnuit in fiecare Prospero Delicii: cafea, fresh-uri nu gluma, limonade, melonade, mentonade sau chiar si celebrele altele, echipa va asteapta sa le descoperiti si gustati la fata locului, nu are sens sa umplem paginile internetului.

Deliciile sunt mai mult, ati ghicit, pentru luat la pachet. Dar cand Piata Unirii e atat de aproape, soarele lui Ciresar sau al lui Cuptor  te imbie la o lectura din „Arta de a nu scrie un roman” (o recomandare sincera, nu puteti savura viata fara asta) alaturi de o mentonada rece de la Prospero. Bine, avem si o masa inalta, castigatoare a locului 2 la Miss Masute de Cofetarie 2010, dar e mai mult pentru boemia unei degustari de Boema sau pentru fanii echipei Prospero sau ai coloanei sonore din magazin.

De iaurt am zis? Dar de noua reteta de Ice Age Frappe, de la regizorul best seller-ului Fresh Energy? Am zis ca suntem o echipa tanara si dornica de afirmare? Am amintit ca le multumim celorlalte echipe de la Prospero Delicii 1,2 si 3 si le promitem ca vor fi mandre de noi? Serios, am zis ca avem iaurtul ala de casa, super delicios? Dar de marele cappuccino? Stiti ca avem si asa ceva, nu? Ati incercat cu scortisoara macinata de dimineata?

PS: Cand ajungeti prin zona intrebati de zebra si de recomandarile ei din ultima vreme. Sa faceti ce zice zebra, nu ce face zebra.

Painea o cumpar de aici >

MAGAZINE


Painea o cumpar de aici

Am adunat fiecare magazin Prospero sub conceptul Painea o cumpar de aici, adica dintr-un spatiu dedicat, amenajat rustic si in acelasi timp modern, in care clientii pot cumpara zilnic produse proaspete fabricate in brutaria proprie: specialitati de panificatie, patiserie si cofetarie.

citeste