O promisiune tinutaProspero inseamna mai mult decat un produs sau un concept de magazin: inseamna o alternativa sanatoasa, inteligenta si gustoasa la alimentatia fada si nenaturala a omului modern. Inseamna optiunea clientilor  pentru o alimentatie altfel, pentru produse realizate pe plan local, proaspete si naturale.

Departe de constrangerile supermarketurilor, departe de produse pe banda si de termene mari de valabilitate, am creat o brutarie artizanala cu o retea de magazine specializate pe plan local, in Timisoara, in care vindem ceea ce producem.

Nu coacem in magazin produse congelate, vindem doar produse proaspete. Ne place ceea ce facem si incercam sa diversificam in permanenta, sa incantam clientii cu o multitudine de specialitati de paine si cu multe delicii de patiserie si cofetarie.

Promovam produse sanatoase si savuroase. Nu facem compromisuri in ingrediente de dragul pretului, producem artizanal, cu mainile, cu grija si rabdare. Respectam etapele si desi asta inseamna o productivitate mult redusa, rezultatul este natural si gustos.

Clientii nostri au inteles ca sanatatea incepe cu alegerile simple si ca nu orice produs este bun pentru sanatatea lor.

Sa transam problema: painea ingrasa sau nu? >

Fiecare dintre produsele noastre e creat cu grija (si stiinta!), pentru a–ti oferi toti nutrientii de care ai nevoie in fiecare zi.


MANANCA SANATOS


Sa transam problema: painea ingrasa sau nu?
toate articolele