Paine cu caracter. Pentru cunoscatori

Un savoir faire dobandit in peste 20 de ani. Semnatura Prospero inseamna armonie intre forma si gust, inseamna paini artizanale, arome vibrante. Fie ca sunt din faina alba sau in combinatie cu sanatoasa secara, painile noastre clasice redau savoarea painilor traditionale. Dureaza cam 10 ore sa preparam o paine, respectam fiecare etapa, dar rezultatul final merita toata osteneala. Pur si simplu altceva.


Paine Ardeleneasca
Paine Ardeleneasca

Paine alba framantata cu maia de secara.

Calatorim mult si invatam din traditiile painii din fiecare zona geografica sau istorica. Pentru painea ardeleneasca venim mai repede la lucru, pregatim o maia lenta din faina de secara si ii asiguram aluatului o dospire inceata si naturala. 100% paine traditionala pe vatra, fara amelioratori, fara alte adaugiri.

Gust: rustic

Merge cu: mezeluri traditionale, creme de branza, gemuri si dulceturi, mancaruri cu sos

Beneficii: fara amelioratori, contine fibre si  zaharuri cu eliberare lenta



Paine saseasca
Paine Boiereasca
Painea Bunicii
Paine Ardeleneasca
Paine Taraneasca

Inapoi sus