Paine cu caracter. Pentru cunoscatori

Un savoir faire dobandit in peste 20 de ani. Semnatura Prospero inseamna armonie intre forma si gust, inseamna paini artizanale, arome vibrante. Fie ca sunt din faina alba sau in combinatie cu sanatoasa secara, painile noastre clasice redau savoarea painilor traditionale. Dureaza cam 10 ore sa preparam o paine, respectam fiecare etapa, dar rezultatul final merita toata osteneala. Pur si simplu altceva.


Paine Boiereasca
Paine Boiereasca

Paine nobila din soiuri alese de grau si secara

Rezultat al unei bune colaborari intre faina alba de grau si cea de secara, boiereasca de la Prospero vine din alte vremuri si face istorie in prezent.

Si in acest caz, calitatea painii este direct proportionala cu rabdarea investita in fabricarea ei, de aceea lasam indelung aluatul sa leneveasca la dospit. Secara dospeste foarte incet dar nu o grabeste nimeni, iar ea ne rasplateste cu miezul spectaculos al painii boieresti.



Paine saseasca
Paine Boiereasca
Painea Bunicii
Paine Ardeleneasca
Paine Taraneasca

Inapoi sus