Paine cu caracter. Pentru cunoscatori

Un savoir faire dobandit in peste 20 de ani. Semnatura Prospero inseamna armonie intre forma si gust, inseamna paini artizanale, arome vibrante. Fie ca sunt din faina alba sau in combinatie cu sanatoasa secara, painile noastre clasice redau savoarea painilor traditionale. Dureaza cam 10 ore sa preparam o paine, respectam fiecare etapa, dar rezultatul final merita toata osteneala. Pur si simplu altceva.


Painea Bunicii
Painea Bunicii

O paine cu personalitate, framantata cu grija si dospita la caldura zambetelor

O adevarata vedeta carismatica a ultimelor sezoane, Painea Bunicii a castigat un premiu de popularitate si din partea celorlalte paini, mandre de faptul ca sunt contemporane cu ea. 100% fara amelioratori, fara alte adaugiri.

Prezenta sa pe rafturile din magazinele noastre confirma angajamentul brutarului Prospero de a nu devia de la directia autoimpusa: "Pierdut ameliorator. Il declaram nul."



Paine saseasca
Paine Boiereasca
Painea Bunicii
Paine Ardeleneasca
Paine Taraneasca

Inapoi sus