Paini gustoase pentru o alimentatie echilibrata

Stim ca suna cam ca o concurenta la Miss World, dar noi chiar incercam sa lasam lucrurile un pic mai bine decat le-am gasit. Ne reintoarcem spre bobul de grau, macinat integral, ne pierdem in diversitatea de cereale (grau, secara, orz, ovaz, …), si obtinem paini puternice, robuste, bogate in fibre si in vitamine.

Credem cu tarie ca sanatatea incepe cu alegerile simple din fiecare zi. Incepe cu Echilibru.


Bauer Brot
Bauer Brot

Calatorim mult si invatam din traditiile painii din fiecare zona geografica sau istorica. Pentru Bauer Brot am trecut granita si am calatorit pana in Germania, am studiat si ne-am intors mai experimentati in domeniul combinarii fainurilor speciale din grau, ovaz si secara.  100% paine traditionala pe vatra, fara amelioratori.

Gust: rustic, usor dulceag. Secara pune ultimul accent pe densitatea miezului.

Merge cu: supe si ciorbe, simple sau complicate. De incercat la un pranz rapid sau dimpotriva, la o cina usoara si linistita.

Beneficii: fara amelioratori, se recomanda bolnavilor de inima, in cazul afectiunilor gastro-intestinale si pentru bolnavii de diabet.

Conservare: 3 zile la temperatura camerei 



Paine Echilibru
Bauer Brot
Paine 3 cereale
Paine speciala de secara
Paine integrala

Inapoi sus