Paini gustoase pentru o alimentatie echilibrata

Stim ca suna cam ca o concurenta la Miss World, dar noi chiar incercam sa lasam lucrurile un pic mai bine decat le-am gasit. Ne reintoarcem spre bobul de grau, macinat integral, ne pierdem in diversitatea de cereale (grau, secara, orz, ovaz, …), si obtinem paini puternice, robuste, bogate in fibre si in vitamine.

Credem cu tarie ca sanatatea incepe cu alegerile simple din fiecare zi. Incepe cu Echilibru.


Paine 3 cereale
Paine 3 cereale

3 in 1

Are in compozitie 3 tipuri de faina: faina integrala de grau, faina de secara si faina de ovaz.  Painea 3 Cereale este un aliat de incredere al celor care vor sa renunte la painea alba.

Gust: bogat, usor dulceag datorita fainii se ovaz.

Merge la toate mesele, dar pentru inceout  incercati-o la micul dejun, cu unt si diverse dulceturi.

Beneficii: Fiecare din cele trei tipuri de faina care intra in compozitie au propriile avantaje. Elementul inovator, faina de ovaz este de doua ori mai satioasa decat musli sau faina alba, de aceea este recomandata pentru micul dejun. Nu contine amelioratori.



Paine Echilibru
Bauer Brot
Paine 3 cereale
Paine speciala de secara
Paine integrala

Inapoi sus