O cafenea noua, dar unde sa fie?Deseori suntem intrebati care sunt planurile noastre de viitor. Ce paini mai punem la cale, ce umpluturi mai pregatim pentru gogosi, cu ce limonade asteptam luna lui cuptor, prin ce zona deschidem urmatorul magazin? Ne bucura interesul vostru pentru munca noastra, si ne motiveaza sa va satisfacem asteptarile.

Ultima cafenea/cofetarie Prospero Delicii deschisa este cea din Piata Unirii, str. V. Alecsandri, ca sa fim mai exacti. Dar unde va fi urmatoarea? Primim deseori intrebari si oferte pe aceasta tema. De exemplu: Cand deschideti in zona Lipovei? Aveti magazine la Lugoj sau Resita? Dar la Brasov? Cum gasim produsele voastre in Bucuresti? V-ati gandit sa treceti granita?

Nu ne place sa fim misteriosi, dar nu putem sa va zicem deocamdata unde va fi urmatorul Prospero Delicii si nici de ce. Si nici cand. Dar cu siguranta va fi, pentru ca suntem in permanenta cautare de provocari. Am ridicat standardul de organizare si design al magazinelor specializate si il vom respecta si ameliora si de acum inainte. Suntem Prospero si vrem sa schimbam lumea.

Atentie, dospesc cozonacii! >

PROIECTE VIITOARE


Regulament Oficial al Programului de Fidelitate Prospero Delicii

PROIECTE VIITOARE


Informare publica

PROIECTE VIITOARE


Atentie, dospesc cozonacii!

PROIECTE VIITOARE


O cafenea noua, dar unde sa fie?
toate articolele