Regulament Oficial al Programului de Fidelitate Prospero DeliciiRegulament Oficial al Programului de Fidelitate Prospero Delicii

(“Regulamentul Oficial”)


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI 


Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de SC PROSPERO SRL, cu sediul in localitatea Timişoara, str. Luncani nr.24, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timisoara sub nr. J35/1494/1991, cod unic de inregistrare 3686583, atribut fiscal RO, reprezentata prin Administrator Bugescu Liviu, (denumita in continuare “Organizatorul”). 
Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). 
Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.prospero.tm.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI 
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara în Timisoara, in cofetariile Prospero Delicii dupa cum urmeaza:

 

-Prospero Delicii Sala Olimpia (str. 1 Decembrie nr.90)

-Prospero Delicii Centru (Piata Victoriei nr.5)

-Prospero Delicii TO GO (Str. Vasile Alecsandri nr.6, Piata Unirii)

-Prospero Delicii CBC (City Business Centre, cladirea B)

-Prospero Delicii Lidia (Str. Maresal Averescu nr.90)

-Prospero Delicii Soarelui (Str. Astrilor nr.20-26)

 

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI 
Programul de fidelitate a fost lansat la data de 01 ianuarie 2015 si are durata nedeterminata. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Prospero cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului pe site-ul www.prospero.tm.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE 
Poate fi membru al programului de fidelitate Prospero Delicii orice persoana fizica care a implinit 14 ani (denumit in continuare “Participantul”). La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, data nastere, gen, localitate, strada, numar, judet/sector, telefon, email, stare civila, profesie, nr. membriifamilie, semnatura. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in cofetariile Prospero. Formularul nesemnat sau continand date incomplete sau eronate nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea folosirii cardului si imposibilitatea accesului la discount-ul direct valabil cu cardul de fidelitate Prospero Delicii.

 

SECTIUNEA 5.CARDUL DE FIDELITATE PROSPERO DELICII 
La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate Prospero Delicii destinat clientilor Prospero. Cardul de fidelitate Prospero Delicii ofera participantilor posibilitatea de a benefia de discount direct, prin reducere de pret. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor. 

Cardul de fidelitate Prospero Delicii este disponibil clientilor in cel mult 30 zile de la completarea formularului, in cofetaria ProsperoDelicii in care au lasat formularul completat.

Accesul la discount direct este posibil doar pentru Participantii care detin un card cu toate datele obligatorii completate corect in sistem, adica au completat si semnat formularul de inscriere, conform specificatiilor din prezentul Regulament Oficial. 

Organizatorul SC Prospero SRL isi rezerva dreptul de a stopa eliberarea de noi carduri pe o perioada determinata sau definitiva.


SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROGRAMULUI 
6.1.Utilizarea cardului de fidelitate Prospero Delicii
Cardul in varianta Standard este un program prin care posesorul de card poate sa beneficieze de discount direct, la fiecare tranzactie in parte.
In cazul in care Participantul opteaza pentru o promotie Prospero sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Prospero, posesorul de card, indiferent de tipul de card, beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai poate beneficia de discount direct la tranzactia respectiva. 
Prospero isi rezerva dreptul de a verifica corectitudinea informatiilor declarate de participant pe talonul de inregistrare in Programul de Fidelitate Prospero Delicii la momentul semnarii talonului. In situatia in care informatiile sunt eronate, Prospero isi rezerva dreptul de a modifica starea cardului in sistem, in card temporar, fara acces la discount direct.


6.1.1. Accesul la discount-ul direct
Prin utilizarea unui card valabil de fidelitate Prospero Delicii, Participantul are acces la discount direct, acesta va primi o reducere de 7% din valoarea produselor participante la campanie, conform prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a oferi reduceri suplimentare posesorilor de card pe perioade determinate si la numite produse, semnalizate in cofetariile Prospero Delicii.

Produsele participante la campanie sunt:

 

Espresso

Cappuccino

Cappuccione

Mega Cappuccino

Latte Machiato

Mochacchino

Ice Age Frappe

Honey Bee

Cream coffee

Fantasy coffee

 

Aceste produse participa in campanie in limita stocului disponibil.6.2. Mecanismul de acordare a discountului  direct  
- Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului pretul de vanzare al produselor scade sub pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa nu scada sub pretul de achizitie. 
- Nu se acorda niciun tip de discount daca produsul achizitionat se afla in orice fel de promotie. Se acorda discount direct doar pentru produsele cumparate fara promotie.

 

SECTIUNEA 7. FOLOSIREA CARDULUI DE FIDELITATE  Prospero Delicii 
Utilizarea cardului de fidelitate Prospero Delicii se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discounturi, Participantul va trebui sa anunte ca este posesor de card de  fidelitate Prospero Delicii si sa prezinte cardul vanzatorului de la casa inainte ca personalul din cofetarie sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Cardul va fi trecut prin cititorul de card si o data citit se va aplica reducerea. Pe bonul de casa produsele care au primit discount vor aparea direct cu pretul redus. In cazul in care posesorul cardului nu prezinta cardul vanzatorului sau cititorul de card nu functioneaza reducerea nu poate fi aplicata.

 

SECTIUNEA 8. CARDURILE NEFOLOSITE, DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE 
Prospero isi rezerva dreptul de a anula orice card de fidelitate dupa o perioada de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale. Cardurile, odata anulate, nu vor mai fi reactivate.
Daca un card Prospero s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, trebuie anuntat in maxim 24 de ore la telefon 0256-219644 sau intr-o cofetarie Prospero Delicii participanta la programul de fidelitate,  in caz contrar, Participantul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut. Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa sicelelalte date de identificare ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. Primirea noului card se face in termen de maxim 30 zile lucratoare de la anuntarea pierderii sau furtului.

 

SECTIUNEA 9.PROTECTIA DATELOR PERSONALE 
Prin semnarea formularului de inscriere Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin semnarea formularului de inscriere, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Prospero SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Prospero, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Prospero. 
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal pe durata Programului si ulterior. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Program si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Prospero poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament. 

Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor la Program in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea  datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  conform notificarii generale nr. 0011612 inregistrata in registrul de evidenta  a prelucrarii  de date cu caracter personal. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la Program. 
Participantii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei( art. 18). 
Astfel, la cererea scrisa a Participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta se obliga: (a) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal ale acestuia, in mod gratuit; (b) sa rectifice, actualizeze, stearga etc., date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001; si/sau (c) sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. In cererea formulata, Participantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL OFICIAL 
Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare oricarui participant la program pe www.prospero.tm.ro. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

 

< Informare publica

PROIECTE VIITOARE


Regulament Oficial al Programului de Fidelitate Prospero Delicii

PROIECTE VIITOARE


Informare publica

PROIECTE VIITOARE


Atentie, dospesc cozonacii!

PROIECTE VIITOARE


O cafenea noua, dar unde sa fie?
toate articolele